Taalla on kuuma! 40 astetta varjossa... Tiistaina olimme illalla elokuvissa katsomassa 17 again. Positiivisena yllatyksena pysyin elokuvan juonessa mukana, vaikka se tietenkin oli englanniksi.
Eilen meidat jaettiin koulussa tasoryhmiin. Ryhmia on 1-5 huonommasta parempaan. Jouduin 4 ryhmaan, jossa on minun lisaksi 6 italialaista, 8 ranskalaista ja 3 suomalaista. Opettajia on kaksi, toinen opettaa ensimmaisen tunnin ja toinen toisen. Pakko sanoa, etta en ymmarra puoliakaan opetuksesta ja muiden oppilaiden puheesta ja tuntuu aika orvolta. :D Aaneen lukeminen on myos kamalaa, kun lausun kaikki sanat ihan vaarin. Niin, etta haluaisin kylla vaihtaa tasoryhmaa, etta pysyisin opetuksessa mukana. Koulun jalkeen menimme Sliemaan shoppailemaan. Saimme odottaa yli tunnin bussia tuossa helteessa! Sliemassa meidat meinattiin ryostaa, mutta onneksi se jai vain yritykseksi. Sliemasta menimme taas kaymaan isantaperheen luona syomassa ja vaihtamassa vaatteet. Tahan valiin huomautus, etta aamupalaksi olemme saaneet ainoastaan cornflakes muroja. Tuntuu vahan silta, etta kun taalta tuleekotiin, niin ei vahaan aikaan syo muroja. :) Illalla pyorittiin kaupunkissa ja discoissa.
Tanaan oli taas aamulla koulua ja koulusta menimme suoraan kaymaan isataperheen luona, koska illalla on Mega Partyt ja tulimme kaupunkiin jo aikaisemmin.